Juliana Evans
view photos

Juliana Evans

MODEL
California
Follow
Stats
GenderFemale
Age15 to 35
Height5'4" / 162 cm
Weight100 lbs / 45 kg
BuildAverage
EyesBrown
HairBrown
EthnicityAsian, Indian, Middle Eastern, Native American, Pacific Islander, White, Other
Social

TV commercial experiences since 5 years old. Started hosting at 12 years old. Started acting at age 18.Experienced actress. Played leading role in many of Malaysian film and TV shows. Was listed number 93 in FHM's Most Wanted Women in the World 2010 and number 14 in 2011. Was nominated for Top 5 Best TV Host in the Malaysian Top Stars Awards 2008.

Website: facebook.com

Experience

Modeling Role Director or Company, Location, Year
Cadbury ChocolateLeadRegional, Asia
Clean & Clear Facial WashLeadRegional, Asia
Fair & Lovely Facial WashLeadRegional, Asia
Ginverra Facial WashAmbassadorKL, Malaysia
Nestle BlissLeadRegional, Asia
NIKE SportswearAmbassadorKL, Malaysia
Silky Girl Makeup CosmeticsAmbassadorKL, Malaysia
Tracia Eternal Beauty ProductAmbassadorKL, Malaysia

Education & Training

School Degree/Course Instructor, Location, Year
New York Film Academy4-Week Acting for FilmLos Angeles, CA, 2014
Western Michigan UniversityFilm,Video and Media StudiesKalamazoo, MI, 2014

Languages

English    

Skills

Artistic GymnasticsDanceHikingHostingIce SkatingKickboxingLanguages: English/Malay/IndonessianMartial ArtsModellingRock ClimbingRollerbladeSinging

Posts
2
Followers
233
Following
165

Fan Of Juliana Evans adeq❤jue


Join NowJoin Now
801 week ago
Assalamulaikum hai haiapa khabarkawan kawan semua mesti follow kieracatkingdom keranaakak kiera kita ni ada jual macam2 jenis kucing tauada british short hair la long hair la dan mcam2 lagi wehh follow wehh kieracatkingdom sapa2 yg minat or nk beli MEOW wajib sangat follow akk kiera nihsbb banyak sgt pilihan lohhharga pon berpatutan confirm x menyesal aihhjadi jom la follow ramai2 sebelum saya follow akk kiera nihsaya x bapa tau  detai lsagt pasl kucing nihtapi alhamdulilah akk kira ni x kedekut ilmuakk kiera bnyak share pasal tip2 jaga kucingcara nak mandikan si comel la dan sebagainya sagt membantu akakthank sbb sudi share n now saya jadi peminat akk kiera akk kiera ni pemurah tau orang nya dah la pandai cantik plak tu n now kieracatkingdom  ada buat giveaway British ShortHair RM5k uyoooo hampa x mau kamai la join mna tau ada rezekibelum cuba belum tau kanha so apa lagi join jgan x join ya  mai oii mai cek mai kita follow akk kierakcing ni sejenis makhluk yg sagt comel  manja bila kita bela kucing kcing boleh jdi kwan kita time kita sunyi or kita ada msalahkcing tu dpat jdi kwan kitakcing faham ap kita rasa sedih ka happy ka cuma kcing x leh ckap kan bila kita ada mslah n kcing tu dtg dkat kita  kcing tu seolah olah paham ap yg kita rsa ok Byeklau x menang pon xpa aslakn kita mncubamencuba lebih baik drpada duduk sja x buat ap acctually ni first time saya join ptdingan ok KIERAcatkingdomContestAssalamulaikum.. hai hai..apa khabar?..kawan kawan semua mesti follow @kieracatkingdom kerana..akak kiera kita ni ada jual macam2 jenis kucing tau..ada british short hair la long hair la dan mcam2 lagi wehh.. follow wehh @kieracatkingdom sapa2 yg minat or nk beli MEOW wajib sangat follow akk kiera nih..sbb banyak sgt pilihan lohh..harga pon berpatutan ..confirm x menyesal aihh..jadi jom la follow ramai2 ..sebelum saya follow akk kiera nih..saya x bapa tau detai lsagt pasl kucing nih...tapi alhamdulilah ..akk kira ni x kedekut ilmu..akk kiera bnyak share pasal tip2 jaga kucing..cara nak mandikan si comel la dan sebagainya ...sagt membantu akak.thank sbb sudi share.. n now saya jadi peminat akk kiera ?akk kiera ni pemurah tau orang nya dah la pandai cantik plak tu. n now @kieracatkingdom ada buat giveaway British ShortHair RM5k uyoooo hampa x mau ka?..mai la join ..mna tau ada rezeki...belum cuba ..belum tau kan...ha so apa lagi join jgan x join ya... mai oii mai cek mai kita follow akk kierakcing ni sejenis makhluk yg sagt comel & manja.. bila kita bela kucing kcing boleh jdi kwan kita time kita sunyi or kita ada msalah....kcing tu dpat jdi kwan kita...kcing faham ap kita rasa sedih ka happy ka.. cuma kcing x leh ckap kan.. bila kita ada mslah n kcing tu dtg dkat kita kcing tu seolah olah paham ap yg kita rsa.. ok Bye?klau x menang pon xpa ..aslakn kita mncuba..mencuba lebih baik drpada duduk sja x buat ap... acctually ni first time saya join ptdingan ok.... .KIERAcatkingdomContest
621 week ago
more
8/24/20173 Photos43130

Portfolio

view album
Register